Om Fine Spind Kultur

Om Kulturmagasinet Fine Spind

Del på facebook
Facebook

Kulturmagasinet Fine Spind leverer kulturjournalistik på www.finespind.dk og i vores trykte magasiner Kulturspind Aarhus og Kulturspind København.

Vi skriver om kunst og kultur - om scenekunst, litteratur, musik, billedkunst, film og meget mere. Vores kulturjournalistik varierer mellem dybdegående portrætartikler, anmeldelser, interviews, reportager, baggrundsartikler og billedserier.

I vores interviews møder vi musikere og skuespillere. Vi viser fotoserier af billedkunstneres arbejde i værkstedet og af scenekunstnere bag kulisserne. Vi stiller nysgerrige spørgsmål om det sidste nye indenfor installationskunst. Vi dykker ned i tematikkerne hos de samfundskritiske scenekunstnere og spørger ind til det, de har på hjerte. Vi er med, når byens nye forfattere udgiver deres debutdigtsamlinger, og når lydkunstnere og forfattere sætter hinanden stævne på scenen. Vi er vilde med art film og den slags mainstream film, der gerne vil ændre verden. Vi skriver både om kunst og kultur, der er avantgarde og om det, der er almindeligt kendt. Og meget meget mere ...

Udover vores web-magasin udgiver vi også de to trykte magasiner Kulturspind Aarhus og Kulturspind København, som distribueres gratis til vores læsere fra kulturinstitutioner, caféer og spisesteder mm, i kulturelle butikker, på hoteller, på alle kommunens biblioteker og på universitetet.

Vi skriver til dig. Rigtig god læselyst.

Marie Nyeng og Sixten Therkildsen
Kulturmagasinet Fine Spind

Skribenter

Kulturmagasinet Fine Spind
Magasin og kalender om kultur
Alle artikler på Fine Spind
- copyright ©, 2014-2016.

Kulturmagasinet Fine Spind laves på
Kulturproduktionscentret Godsbanen i Aarhus

Kontakt os
Kulturmagasinet Fine Spind
Kulturproduktionscentret
Godsbanen, Projektdækket
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
Email: info@finespind.dk
SE-nr.: 35797602

Følg også Kulturmagasinet Fine Spind her: